Charlotte och Ulf Kilman

UTBILDNINGAR
på KILMANINSTITUTET

Gör en intresseanmälan för att få info om aktuella kurser och datum.

Anmäl intresse här!

Hej,

Under de senaste 25 åren har Ulf hjälpt människor att bli friskare och prestera på topp. För att kunna lösa kundernas problem har han ständigt förbättrat sina behandlingar.

Ulf lär nu ut metoden han utvecklat, till de som är intresserade av att kunna göra helhetsbehandlingar som omfattar flera olika behandlingstekniker som näring, akupunktur, homeopati, sacorkraniella behandlingar, osteopati och andra alternativmedicinska tekniker. Målet med behandlingen är att aktivera kroppens egna immunförsvar genom att se vad kroppen behöver för att fungera optimalt.
Charlotte Kilman har utvecklat ett mentalt system där man också arbetar med nervsystemet och kroppens egna sanning för att programmerar kroppen till att veta hur den bäst skall hantera och reagera på olika situationer. TUNING hjälper kunden att stärka styrkor och övervinna svagheter både fysiskt och mentalt.
Är du intresserad och vill ha mer information om de utbildningar och föreläsningar som hålls anmäl ditt intresse på denna sida så skickar vi information om detta. 

Charlotte & Ulf Kilman

Utbildningar
  • HKT – Holografisk kinesiologi®, Ulf Kilman lär ut hela behandlingsmetoden han arbetar med (6*3 dagar fördelat på ett halvår).
    TUNING® - mentala programmeringar(2*3 dagar inom en månad).
    Sinnesutbildning – tekniker, kunskap och utrustning för att förbättra syn, hörsel och kroppens signaltrafik (2 dagar för de som gått grundutbildning).
    Diverse en till tredagars utbildningar och föreläsningar inom hälsa.

Anmäl ditt intresse här!